2021-07-23
之前一直對bagel冇乜好感 又凍又硬 但今日入咗嚟N1食lunch 叫咗杯piccolo 之前都有飲開 另外叫咗個 crab meat scramble egg bagel 試下啦 今日人唔算多 起碼有位坐 平時無位坐架 Piccolo同平時一樣咁好飲 細細杯 一shot仔 佢既house blend既豆好香 飲落去油脂痴住咀邊 好有咖啡香 而且奶打得好 入口係滑落去Bagel份量都唔細 有沙律菜伴碟 officelady都好適合!個crab meat整得好食 佢個汁唔知係咩汁 同紫洋蔥&沙律菜好夾 個蛋又炒得滑滑的 呢個組合好好 重點係個bagel 入口暖暖地 成個包係軟身 而且係脆邊架 新鮮食真係唔同d 真係好好食 呢度加埋$100 不錯!n1 keep住有人入黎買coffee 都幾旺 但我次次都係比怱怱來怱怱去咁 但係其實幾好坐 雖然細間 但入面d擺設都幾靚架