2012-05-12
2月18日, 之前團購咗呢個山地人, 因為之前食過都覺得佢地嘅法包幾好食, 而家用$39就可以買到2個法包加野飮, 確實十分平~咁我地一定要買啦~ 座位雖然唔多, 但係大多數人嚟都係買外賣為主, 我地去到都即刻搵到位坐~ 團購餐只可以揀原味法包, 配豬肉或者牛肉, 我地就各選其一~::: 豬肉原味法包 ::: $39一個9吋長嘅法包, 新鮮熱辣送到我地面前, 烘過嘅法包暖暖地, 好脆口, 又唔會好硬, 食得出係新鮮貨~ 裏面嘅配料除咗有豬肉, 仲有札肉, 肝醬, 蘿蔔絲, 生菜洋蔥咁, 好豐富~ 加埋d魚露, 酸酸地咁個感覺好鮮, 亦都好開胃~ 啖啖都係肉, 加埋脆脆嘅法包, 好滿足~ 唯一要彈嘅係佢豬肉份量比較少, 多數肉都係札肉…::: 牛肉原味法包 :::其實2個法包個味道都差唔多, 因為同樣牛肉嘅份量唔多得過豬肉, 不過牛肉個味道會咸少少, 同個札肉味會有唔同~唔駛$20一個下午茶, 份量足2個大家樂熱狗, 團購都係多荀野,下次有山地人團購一定要再買~
::: 豬肉原味法包 ::: $39
::: 牛肉原味法包 :::