2024-04-10 2875 views
為咗鼎鼎大名嘅圓形西多士嚟到漢發麵家,估唔到一間茶餐廳會開起大馬路旁,色彩繽紛嘅裝修加上闊落嘅位置,未食嘢已經覺得心情好好💕法蘭西多士 ⭐️⭐️⭐️⭐️西多士外型已經贏晒,圓轆轆好可愛😍 坊間西多士多數都係用糖漿,但係呢度就用煉奶,其實我自己鍾意西多士配煉奶多啲,所以好啱我口味!切落去已經覺得好鬆軟,唔同一般傳統西多士,完全冇麵包嘅感覺,口感竟然似疏乎厘,配埋牛油,真係又香又軟熟👍🏻豬膶拼蛋公仔麵 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️見到塊豬膶又大又厚,已經知道一定好食!最理想嘅豬膶係咬落去表面有脆嘅感覺,其次入面要軟淋,唔會煮過龍又柴又硬!呢度嘅豬膶我比99分,超乎我期望🤤 建議一定要加埋隻煎蛋,為呢個豬膶公仔麵提升到另一個層次✨

法蘭西多士 ⭐️⭐️⭐️⭐️

豬膶拼蛋公仔麵 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️