2024-02-10
♡♡♡📍富寶會所私房菜 (九龍城)九龍城衙前圍道39號金‧御門1-2樓係新年梗係要齊齊整整食返個飯啦, 呢間已經嚟過幾次🤤,所以都已經知道佢嘅質素有幾咁好😆🤭~所以就揀咗嚟到啦!重要佳節點會少得黎幫襯呢一間呢!而家佢仲出咗個冬日特價魚翅海鮮套餐,入邊嘅餸菜都好吸引㗎,覺得有別於一般嘅酒樓,所以就揀咗嚟到啦~🍽️高湯杞子浸菜苗呢款高湯杞子浸菜苗真係十分之健康🫶🏻,而且佢嘅營養價值十分之豐富,而且菜苗含有好高嘅維生素同埋礦物質,所以係享用嘅時候就可以獲得充足嘅營養以及美味佳餚啦😙!而且呢個餸菜嘅份量好多,真係好足夠咁多位同時享用🤣🤣。🍽️高湯澳洲龍蝦三斤配伊麵呢款絕對係大部份人最愛嘅餸菜之一💕💕,本身龍蝦就已經好吸引🤣,一睇就知係一個非常之豪華嘅海鮮餐! 龍蝦啖啖肉真係好吸引😆😆!再配埋伊麵底🤭🤭真係勁正~真係大人小朋友都爭住食啊🤣🤣!
📍富寶會所私房菜 (九龍城)
九龍城衙前圍道39號金‧御門1-2樓
🍽️高湯杞子浸菜苗