🤍Alimente🖤尖沙咀柯士甸道西1號圓方商場火區2樓2131號舖📍搭地鐵嘅話去到九龍站,就可以直接上商場🚇今次間餐廳仲喺戲院入面添,有時睇戲前後諗唔到食咩,最啱就係嚟試吓呢一間餐廳,食完睇又得,睇完食都得😆法式豬鞍架配烤菜及薯條 $148食豬最怕攝牙罅🦷今次豬鞍應該係用咗慢煮嘅方法去煮,一啲都唔會嚡熠熠🐷大概3:7既脂肪同瘦肉既比例非常均勻,食落去有豬油香味,滑得黎又唔會覺得好肥膩🧈外面仲煎到脆卜卜,入面超級稔,但唔會係出面落鬆肉粉嗰種假到不得了既稔。薯條係粗身嗰隻,條條都炸到脆卜卜好香口好正🍟我哋仲+$30轉套餐(沙律🥗/ 湯🫕+多士+水果茶🍐)好豐富😋!墨西哥雞肉卷 $63注意⚠️呢個墨西哥雞肉卷入面包含大量芝士,食到拉晒絲咁。芝士愛好者建議可以試下🧀 入面仲有雞肉🐔菇🍄洋蔥🧅青椒🫑,好似拎住一條大pizza咁🍕入面仲啖啖肉!🥹海鮮三重奏 $128鍾意食海鮮嘅我哋喺power bowl入邊揀咗呢個海鮮bowl,入邊除咗有炒蝦、魚塊同魷魚外,仲有大量嘅蔬菜🥗好colourful好靚😍再加埋餐廳自家製嘅醬汁撈埋非常好食😋我哋揀咗mixed rice,食落口感豐富又健康!
🤍Alimente
🖤尖沙咀柯士甸道西1號圓方商場火區2樓2131號舖