2023-04-07 195 views
之前我堂食過呢間餐廳,覺得好唔錯,今日途經呢度,決定買外賣返屋企同家人分享。佢啲嘢食即叫即做,等一陣間就外賣到手。海鮮三重奏Seafood goodness bowl $128呢個super bowl 好多料,色彩繽紛,令人睇見好開心。有魚柳,魷魚,大蝦,,椰菜花,西蘭花,毛豆,紅蘿蔔,沙律菜,藜麥,杏仁片等等,將材料撈勻一齊食,口感豐富。我揀咗雜錦飯底,紫菜絲加上芝麻撈飯加上少少燒汁同埋沙律醬,好有日式味道。所有套餐加$30就會有沙律/湯同埋飲品,其實抵食,但係我今日外賣費事麻煩所以冇加。海鮮冬陰蕃茄意粉seafood Tom yum pasta $128個意粉微辣,冬陰功嘅香味幾出,加埋青檸汁,泰式味道出晒嚟,海鮮都幾豐富,有青口,蝦同埋魚肉,意粉質地做得軟硬適中,好掛汁。牛油果慢煮雞肉墨西哥卷Avocado slow cook chicken Mexican roll $78呢個小食熱辣辣,墨西哥卷個皮焗到少少香脆,勁多雞粒同芝士,一咬就會拉絲,牛油果香滑軟綿,仲有啲青椒粒,成個卷好惹味,材料好多好充實,爆曬餡,好味又飽肚。英式傳統香腸薯蓉British sausage with

英式傳統香腸薯蓉British sausage with mash $63
啲薯蓉好香滑,配上洋蔥野菌汁,好惹味。香腸都唔錯,唔係cheap 腸。

原來餐廳的食物可拎入餐廳旁邊的戲院進食,以後黎圓方睇戲可以食住好嘢睇。另外,去M+ 出面野餐都可以响度買外賣。