位於圓洲角既隱世咖啡店,好適合放假輕鬆chill一下🤩🤩🥰🥰1. 烤雞沙律菜牛角包($26)🔹+$2有全麥面包🔹烤雞肉正常,全麥鬆軟好味2. 焦糖布甸($34)🔹質地軟滑🔹如果可以大杯啲會開心啲🤣3. Iced Mocha($38)4. Flat White($36)Cafe:味道:⭐️⭐️⭐️/5正常cafe野食,唔算突出都唔算太差鍾意咖啡既小編覺得佢地咖啡既質素算係中上,飲得出咖啡豆既風味🤤Flat white真係做到薄薄一層foam ,mocha 既朱古力同咖啡既比例岩岩好💯下次有機會睇下有無得試下佢地既手沖先☕️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️/5食物比係一般cafe價錢平少少,完全係可接受範圍交通:⭐️⭐️⭐️⭐️/5 如果揸車黎既話隔離有好多咪錶位,都唔使等好耐😛我地都係等左10-15分鐘咁上下⭐️⭐️⭐️/5 如果唔揸車,就要靠大家既腳力行過黎,如果由河畔行過黎都應該只係10分鐘路程,唔算太遠😛環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5店鋪雖然唔大,目測都係得6-7張枱仔,但係每張枱既距離都好闊,坐得好舒服值得一提既係最入有個塌塌米位,係全店最舒服同有特色既打卡位😎性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5性價比高,以同等質素既cafe黎講絕對對得住個

1. 烤雞沙律菜牛角包($26)
🔹+$2有全麥面包
🔹烤雞肉正常,全麥鬆軟好味
炸雞沙律菜牛角包

2. 焦糖布甸($34)
🔹質地軟滑
🔹如果可以大杯啲會開心啲🤣
焦糖布甸

3. Iced Mocha($38)
Iced  mocha

4. Flat White($36)
Flat  White

Cafe:
味道:⭐️⭐️⭐️/5
正常cafe野食,唔算突出都唔算太差
下次有機會睇下有無得試下佢地既手沖先☕️

價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️/5
食物比係一般cafe價錢平少少,完全係可接受範圍

交通:⭐️⭐️⭐️⭐️/5

⭐️⭐️⭐️/5

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
性價比高,以同等質素既cafe黎講絕對對得住個價錢,食物都食得出係用心之作

總結:
♦️呢間cafe可以用隱世小店黎形容佢💛門口唔起眼,一個唔留神行過左都唔知🤣
♦️去 cafe都係為左chill 下,呢間 cafe絕對可以俾你體會到慢活既節奏(小編覺得係香港好少有呢啲地方)如果想靜靜地一個人飲咖啡,睇下書做下野,又或者情侶黎打卡hea下都值得一黎🤪
Type of Meal
Tea