2011-08-22 70 views
響隔離食完海鮮站, 就順便過黎呢度食埋甜品先返屋企店內甜品都幾多選擇, 左思右想, 又看看店內的圖片, 終於決定食出面好少見到有既 ''千層酥皮菠蘿批伴雪糕''黎到我有d失望, 雖然黎到個賣相唔差, 但係佢同圖片真係差很遠, 圖片內有些芒果, 士多啤梨, 少少其他水果裝飾, 成個甜品係豐富好多但來到的時候, 竟然一粒水果都沒有在碟上. 只怪自己沒有留意到牆上的那一句 ''圖片只供參考''其實我係第一次黎呢度食, 有咩好食唔知道, 所以叫D咩食除左基於自己喜好外, 都係靠MENU內的相片所吸引而決定下次去第二D 新餐廳, 都係睇清睇楚先好決定 講返個甜品, 個菠蘿千層酥皮味道ok, 不過酥皮再鬆一d 就比較好; 雪糕我揀左榴槤味, 食落只有係輕輕的榴槤味, 不是太突出
響隔離食完海鮮站, 就順便過黎呢度食埋甜品先返屋企

下次去第二D 新餐廳, 都係睇清睇楚先好決定

2011-08-21