2011-09-12
之前買過幾次團購, 都不幸中伏, 被佢果啲魔鬼條款搞到鬼咁嬲, 但嚇見Hero居然有團購, 再加上我上次經過已經好想試,細閱條款後冇發現有魔鬼條款, 咁就買一張試吓啦!!老實說地理上都幾隔涉, 但係可能因為咁而租平啲, 所以可以以中等的價錢,配以上等的材料.今次我拎張券去買, 雖然冇魔鬼條款, 但我以為買果時都會多多限制,但點知真係俾我任揀!!冇呃人!我揀左肉眼三文治, 佢揀左三文魚蛋沙律.一入口, 我已經覺得不得了, 啲肉好林, 肉汗出哂黎, 超入味, 但啲芝士又唔會搶左啲肉味, 而係好安守本份咁係適當時候散發出少少芝士香.仲有, 正如佢話, 個包真係好正, 食落口, 已經覺得係同其他包唔同, 再睇埋係內既簡介, 佢話啲包係每朝四點整的.佢係咪四點整我唔知, 但就一定係新鮮包, 正!!佢個三文魚蛋沙律都一流, 淡淡的口感卻有一種清新既感覺. 一個字, 正!啲薯條都正, 但鹹左少少.總的來說真的不錯, 呢排懶左, 冇乜點寫食評, 但呢次真係忍唔住要讚吓!好餐廳一定要支持!!Support!
冇呃人!
我揀左肉眼三文治, 佢揀左三文魚蛋沙律.
佢係咪四點整我唔知, 但就一定係新鮮包, 正!!
啲薯條都正, 但鹹左少少.
好餐廳一定要支持!!
Support!