2011-08-20 21 views
我都係早前購買了團購coupon,咁我本身又住係大角咀, 搵日得閒就落去食朋友仔唔食得牛肉,我地點左燒豬肉飯+青梅茶, 雞肉飯+梨子茶。個湯係普通味精湯, 我就無乜意見啦。燒豬肉飯 很好味, 有特色韓國味道, 甜甜地。青梅茶, 我見呢種飲品係其他餐廳好少有得飲咪試下, 都幾好飲, 不過比較淡,無乜青梅味。雞肉飯 可能係韓國雞肉飯,比較少雞肉,多豆芽同菜, 但係無乜味, 麻麻地。梨子茶, 又係因為呢種飲品係其他餐廳好少有就試下, 沖得太甜, 唔係咁鍾意。我地個兩杯係特色飲品,所以每杯要加多6蚊, 不過都無所謂啦, 個餐咁抵。大致上呢間餐廳啲都幾好味, 第時無coupon我都會再幫襯~

個湯係普通味精湯, 我就無乜意見啦。

燒豬肉飯
很好味, 有特色韓國味道, 甜甜地。
豬肉飯
青梅茶

2011-08-18
$34 (Dinner)
豬肉飯
青梅茶