餐湯:個紅湯好稀,又好酸沙律:得幾條草幾塊葉,加埋6塊都唔知有無,原來可以叫做沙律頭盤:青口鬼死咁細隻,好似煲湯D淡菜咁,同幅圖不符。多左一 pat 三文魚薯蓉,另外隻蠔係鯹既主菜(我地三人行,揀了3款share來食):1. 三文魚扒:塊扒都好薄,食落無味架,只可憑口感知道係食緊魚。呢款算係3款之中最好了2. 豬仔骨拼鴨胸:鴨胸幾好食,但條豬仔骨唔知點解有條打橫既筋無起到,所以係完全切唔開分做一舊舊share來食,只可以用刀慢慢批來食,把刀又唔係鋸扒刀喎,仲要鈍到暈。D豬仔骨個汁,係普通燒烤醬3. Pizza: 佢地落左好多沙律醬入個批,加埋D波蘿火腿,D芝士又少又怪怪咁,陣味好難食,似幾種生果熟晒既生果加埋再放入個盒度的味道甜品:餐牌有木槺脆脆杯/燉蛋揀,原來係呢2樣都無,每人來三杯好細的提子啫哩,朱古力mousse(我估係)同埋咖啡奶凍,3款都仲要係溶溶地。其實佢地做咁細杯係啱架,因為真係好難食,整大杯盞浪費飲品:餐牌寫住希6款可選,但只得頭四款係有,沙冰係無架環境:好污糟,我地坐窗房,咁有個駁位可以擺嘢,但你見到後完全唔會擺,因為好多食物碎喺度服務:1. 等位時安排亂,我地訂了7
團購餐牌
餐湯:個紅湯好稀,又好酸
沙律:得幾條草幾塊葉,加埋6塊都唔知有無,原來可以叫做沙律

主菜(我地三人行,揀了3款share來食):

飲品:餐牌寫住希6款可選,但只得頭四款係有,沙冰係無架

服務:
1. 等位時安排亂,我地訂了7點,6點9左右就到,但訂了8點檯食團購餐的人,6點幾到都照俾位佢先。唔知係咪訂左位,唔理訂左幾點都好,總之計來到的時間,先來先入座?如果係咁的話要求人訂位有乜意思呢?個人又9唔搭8咁話訂左6點幾既都未入到,仲等緊檯。我地好唔明咁點解訂8點既可入先。
2. 佢地裝食物的碟又長又大,都幾阻地方,無位擺食物,叫佢地收,永遠都係應左你轉頭,之後就一去無回頭。原來要等架收餐具的車循迴咁兜一轉個餐廳先收。
3. 侍應態度都唔好,黑口黑面,你會以為自己得罪左佢

雖然呢個餐係cheap ($59/位+$24/位服務費),但真係唔值,食物同服務質素都差,餐廳都應該做蝕本生意,但攪團購呢招應該係想吸客,想客人食過會返轉頭再幫襯,但我睇都幾難囉

2012-03-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$63 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy