2012-03-03 18 views
之前團購用左$29 買左一個set (有包+薯條+飲品), 原價個餐應該要40幾蚊嫁, 抵左。除左有2 款包唔揀得, 其他都可以order.我地有2 張coupon, 所以叫左一個set, 1 x 燒肉眼扒三文治餐, 1 x Hero 公司三文治呢到d 包係即叫即做既, 同埋係open kitchen, 可以睇住佢整tim!先講肉眼扒, 係店舖既招牌菜, 必試, 包係法包, 硬硬地, 食落好脆口, 餡料有薄薄幾片牛肉, 生菜, 洋蔥, 芝士, Hero醬汁, 雖然肉味唔太濃, 但好彩有個特制醬汁, 令味道提升。薯條, 係粗薯, 岩岩炸起, 熱la la , 脆卜卜, 係最好食既。另一個Hero公司三文治, 就比較清淡, 生菜, 火腿, 芝士, 但有香濃既芝士, 都不錯啊~呢到其實環境都唔錯呀, 樓底高, 光猛, 靜靜地, 唔多人, 係位置比較偏僻, 唔係咁方便到。個餐包飲品, 加$3 就可以轉杯咖啡
除左有2 款包唔揀得, 其他都可以order.
雖然肉味唔太濃, 但好彩有個特制醬汁, 令味道提升。
個餐包飲品, 加$3 就可以轉杯咖啡

2012-02-24
$29 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy