Hiring
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
2010-05-12 48 views
以前每次收工都會經過葵芳哩間譚仔, 好遠處就聞到士匪雞翼既香味!星期六一點收工通常都會去食, 因為我同我d 朋友都係鍾意食米線既人!!而且最近我既就係葵芳哩間, 自從開左之後就無再特登出旺角食米線喇!!希望荃灣都會開返間啦!! 土匪雞翼食大土兩個人都唔知點分, 大家都鍾意食, 所以慣性叫兩碟小土, 一人三隻, 哈哈!好鍾意佢陣味, 襯熱食, GOOD!! 如果小土係四隻, 大土六隻會更好!! 米線平時都只係叫小辣同中辣, 雖然我唔知佢點分湯底既辣度俾客, 但有時小辣好似仲辣過中辣咁, 又有時好似無乜辣味! 好唔穩定啊~~我通常都係揀兩個餸, 牛肉OR雞肉OR豬潤OR墨丸OR炸醬~雖然食左好多次, 但係未試過過橋米線, 因為好多餸都唔岩食尼...仲有!! 希望可以改善下經常落錯單既問題, 次次講得好清楚, 覆既時候都無問題, 但打出黎張單總係有錯!同埋唔好再加價PLZ~~~總括而言: OK啦!! 米線算係咁嫁啦!!
希望荃灣都會開返間啦!!

土匪雞翼

米線

同埋唔好再加價PLZ~~~

總括而言: OK啦!! 米線算係咁嫁啦!!
2010-05-11