2023-11-11 653 views
主打超級濃郁雞雞湯麵 同埋海南雞飯🐔 餐廳食物種類都幾多 又有好多款小食同埋甜品🍮菜式比較新榮 有少少fusion 好似又有少少新加波 配中式料理👀?今次第一次過來 決定食佢兩款廚師推介 我覺得幾值得食🫶🏻綿綿魚肚雲吞黃金雞湯麵 ($92) 呢個真係好值得試 個雞湯底係超級濃郁 好香雞湯味 而且都好重雞既骨膠原 飲落去個湯好厚 而且飲完既時候嘴唇都會有少少痴立立😛 麵底係幼麵 超級掛湯 一啖湯配一啖麵真係完美!🍜裡面仲有少少洋蔥、芽菜同埋蔥 增加碗麵既口感 同埋味道👅 最後仲有超級嫩滑既海南雞 雞肉超級重雞味 而且好香同埋好滑 絕對唔會柴🤩秘制無骨海南雞配青蔥雞油飯🍚($72) 呢個油飯超級想 側邊仲有少少蔥油同埋薑蓉 真係做到畫龍點睛既效果🐉 而且醬油甜甜哋好夾 雞肉應該同上面個個一樣ʕ •ᴥ•ʔ味道:💛💛💛💛/5 📍坐鎮 (土瓜灣)地址:土瓜灣北帝街19號地舖

主打超級濃郁雞雞湯麵 同埋海南雞飯🐔
餐廳食物種類都幾多 又有好多款小食同埋甜品🍮
今次第一次過來 決定食佢兩款廚師推介 我覺得幾值得食🫶🏻

綿綿魚肚雲吞黃金雞湯麵 ($92)
麵底係幼麵 超級掛湯 一啖湯配一啖麵真係完美!🍜
裡面仲有少少洋蔥、芽菜同埋蔥 增加碗麵既口感 同埋味道👅

秘制無骨海南雞配青蔥雞油飯🍚($72)
雞肉應該同上面個個一樣ʕ •ᴥ•ʔ

味道:💛💛💛💛/5

📍坐鎮 (土瓜灣)
地址:土瓜灣北帝街19號地舖
秘制無骨海南雞配青蔥雞油飯