2021-04-20
A Hidden Corner for a Coffee Break☕️ & All Day☀️🍴 Cozy time💫..經朋友介紹💁🏻♂️,估唔到土瓜灣都有一間質素不錯既Cafe 小店☕️。雖然店舖面積不大,只有4張枱作堂食卻樓底高,感覺寧靜休閒而舒服。亦滿滿人情味💕,大概就是小店的特色吧。餐廳主打西餐輕食,自家製Handmade Bread🥖🍞🥯🥐。再來一杯Coffee☕️,週末感覺很輕鬆呢。不過小心。。餐廳位於內街 (北帝街),一不小心就好容易錯過喔。ll $75飛碟三文治+炒蛋+沙律菜+德國腸+蘑菇一客All Day☀️🍴 吃它就是假日的節奏吧。而飛碟🥪 (芝士粟米吞拿魚),餡料豐富,包皮亦烘脆,就是滋味。而且小細節位 香腸,亦介花美美的。.ll $30Handmade Sandwich 輕食另類之選,三文治同樣精彩❤️。採用自家製方包,感覺更健康,而且餡料滿滿,咸牛肉很惹味😍,加上Cheese🧀 & Egg🥚,營養均勻。.ll +$19另外加配:花椰菜濃湯 配烘脆多士🍞,超濃郁又Creamy 既餐湯,must try‼️ 真的好好喝喔。飲品方面:ll $28,超滿有果香甜既茶,好喝又養生
l[All Day Breakfast 全日早餐]l $75
飛碟三文治+炒蛋+沙律菜+德國腸+蘑菇
l[芝士鹹牛肉蛋三文治]l $30
Handmade Sandwich
l[是日精選餐湯]l +$19
飲品方面:l[蜂蜜蘋果茶 (熱)]l $28,超滿有果香甜既茶,好喝又養生;
l[鮮奶咖啡 (凍)]l $30 就是到Cafe 店點選的節奏吧。
一間用心製作的小店☕️,有機會來土瓜灣可以一試。
×××[Libra House]×××