2022-09-28 469 views
放咗工同同事去公司附近既烤魚店食晚飯順便聚下🥰有四款野食真心值得一試🤗「青花椒烤鉗魚」:味道好足夠又辣辣地,再加上店員會放喺電磁爐上面咪,即是慢慢食都唔會好快凍哂,啱晒一路傾偈嘅我哋。條魚唔算多骨而且浸住係大盤汁上面,超級好入味。🤤「孜然牛仔骨」:平時食開串燒都知道加埋孜然係幾咁搭😜而家配埋落個牛仔骨做簡直絕配,牛仔骨煮得啱啱好唔會overcook。大家都知道牛肉如果煮過龍係完全唔好食,但呢個烹煮時間掌握得好好,又Juicy又好味。🙌🏻「椒鹽墨魚餅」:墨魚餅好爽口彈牙,個個同事都爭住食搞到唔夠分,最後我哋加單加咗一碟。🥺黃金脆炸魚皮:待應推介我地要配烤魚汁一齊食 呢個組合絕配,脆卜卜嘅魚皮就算點完烤魚汁食落口都會chop chop聲。😍店舖既店員好nice而且好有效率 餐飯食得好開心阿🤗🤗

店舖既店員好nice而且好有效率 餐飯食得好開心阿🤗🤗