2016-12-30 537 views
又黎喇又黎喇! 男朋友真係當呢度係飯堂, 每個星期總會幫襯一至兩次的😂 情況的確有點誇張每一次黎到呢度嘅人都好多人, 不過今日多人得來但未至於需要排隊, 可能因為節日關係沒有太多人吧! 客人都比較疏落... 落單的時候這裏的職員服務態度真的很好, 很耐心, 詳細地睇大家有沒有落錯單, 服務態度來講這裏的確有用心服務鴛鴦雞翼 - 4隻 $26鴛鴦雞翼有兩款口味, 就是炸醬雞翼 & 麻辣雞翼, 炸醬口味食落帶帶絲微香味, 個人覺得炸醬雞翼味道做得的確不錯! 麻辣雞翼吃下來有些少微辣感覺, 不會太過火, 除了這些口味之外個人還吃到了孜然調味粉, 整體感覺的確唔錯小鍋米線 $37辣腩肉, 腐皮 少辣雖然叫了小辣, 上枱時米線辣的程度看起來有點誇張, 橙紅色的辣油鋪滿整個湯底, 雖然看似很辣但味道其實可以接受, 辣腩肉食落保持口感, 腐皮分量高足夠! 但這裏的吸引程度其實是湯底內裏的米線, 米線滑溜而且吃下軟身得來內裡依然保持一定相口感, 確實沒有令人失望!

鴛鴦雞翼 - 4隻 $26
小鍋米線 $37
辣腩肉, 腐皮 少辣
2016-12-25
$60 (Lunch)