2022-11-16 35 views
成日食西餐同日本野,食得多都會厭🙊係時候要食下茶記,做下麻甩佬先🥸今次就去左土瓜灣食嘉樂冰廳,佢係用超人做主題,我都係第一次聽用超人做主題嘅餐廳☺️🐷吉列豬排港式咖哩飯 $58一上到黎外形就好似咸蛋超人☀️佢仲要可以整到起曬角咁,呢個真係唔講得少,係勁嘅👍🏻佢啲咖喱辣辣地又唔算太鹹,塊豬扒又大又厚身,我覺得可以一試😃🥤能量飲品 $30佢係杯蘋果梳打,好fresh好開胃,不過覺得甜左d,如果配方好少少會更好😇 🥪超厚夠吋雞蛋鹹牛肉三文治 $33痴線!呢個同廣成冰室有得揮,都係咁好味😍厚蛋本身已經好正,仲要係滑蛋,又加埋鹹牛肉,不得了,不可以每日買黎做早餐🍞🤓滷水豆腐 $15呢個價有4塊豆腐已經好抵,仲要滷得好入味,唔錯,小食可以叫呢樣☺️酥炸菜肉雲吞(5粒) $23新鮮滾熱辣,本身想叫個鮮蝦雲吞,但已經賣曬🥲平時食開炸蝦,偶爾試下炸嘅菜肉雲吞都幾特別,炸到金黃色,唔會太多油係個口度,都可以接受😛總括而言 (5個💚係最高)好味指數 : 💚💚💚💚🤍服務態度 : 💚💚💚🤍🤍環境打卡 : 💚💚💚🤍🤍回頭指數 : 💚💚💚🤍🤍🤍📍嘉樂冰廳🏢 土瓜灣九龍城道68號瑧尚U PLACE地下G02-03號舖🕗星期

🐷吉列豬排港式咖哩飯 $58

🥤能量飲品 $30

🥪超厚夠吋雞蛋鹹牛肉三文治 $33

🤓滷水豆腐 $15

酥炸菜肉雲吞(5粒) $23

總括而言 (5個💚係最高)
好味指數 : 💚💚💚💚🤍
服務態度 : 💚💚💚🤍🤍