2022-10-20
#fafafoodblog土瓜灣 #fafafoodblog四川菜🍴農家咸雞 56 蚊🐥咸雞好入味 嗰 d咸唔係死咸 係咸得黎有雞味嗰隻 肉質夠彈牙 唔錯🍴天府辣子雞 108蚊🔥🐥辣子雞 大大碟 乾辣椒 洋葱 葱花 花生調味 雞肉切得大細適中 咸辣味適中 中辣已好入味好夠辣 整得夠香脆惹味🍴泡椒酸辣大蝦 148 蚊🔥🦐蝦肉足料 有 d酸菜 洋葱 濕辣椒 泡椒 令到蝦肉酸辣開胃 而且蝦肉本身新鮮 蝦肉彈牙夠甜 酸辣唔會蓋過蝦味 好食 👍🏻 🍴香炒水晶粉 68 蚊🔥🍜水晶粉炒土人好夠香辣, 蘿蔔絲 椰菜 豬肉粒 夠入味🐷食落辣比較多唔係好咸 夠鑊氣 好味#水晶粉 #咸雞 #辣子雞 #麻辣 #酸辣 Score 平均分 <7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#四川重口味土瓜灣北帝街26a地鋪~~~~~~~~~~~~#fafafoodblog #為食花太郎 #fafa
🍴農家咸雞 56 蚊🐥
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#四川重口味
土瓜灣北帝街26a地鋪
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog土瓜灣
=====================
🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 請做多一個步驟
[like] 左 👉🏻<追蹤中/Following> 👉🏻<搶先看/See First>
多謝大家支持!🤓🤓
歡迎喺唔同平台觀賞fafafoodblog
Fb📒: fafafoodblog
Ig🖍: fafafoodblog
Openrice 🍚: 花太郎
任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓