2023-07-14
🥳慶祝朋友生日,選擇咗一間好有異國情調嘅樓上cafe😍預約咗星期六嘅14:30,記憶中本來有限時用餐,好在當日冇乜人😂同埋好幸運🍀我哋被安排到一個好有私人空間又可以盡情打卡📷嘅位置🥰其實成間cafe 都好靚有好多位可以影到靚相😍📷📷📷我哋兩人點咗一款小食、一款甜品同埋兩人份量嘅茶😂慢慢食慢慢飲都飽肚!柚子烏龍(2人份量)$130😋食後感:-2人叫同一款茶就有好靚嘅茶壺📷打卡able-個茶好香幾好飲,本來份量都多,可以每人飲到幾杯,而且仲有得refill,refill 完1次再飲味道都keep 到唔會太淡,可以飲到3個鐘🤣正👍🏻黑西哥粟米片 $95😋食後感:-本來想食Taco 可惜冇晒-呢個要趁熱食,放得太耐芝士會凍咗同硬咗😂我哋掛住影相,食個時就成盤凍芝士黐住晒,所以 XLXLXLXL Egg Roll(阿華田味)$62😋食後感:-睇落以為好似係普通嘅cake😂食落有驚喜嘅味道😋好creamy有層次感,幾好味🤤👍🏻✅必點
柚子烏龍(2人份量)$130
-2人叫同一款茶就有好靚嘅茶壺📷打卡able