2024-12-13
呢間有聖誕裝飾,店舖燈光昏暗好清幽,亦都有玻璃窗位置,俾啲甜品相吸引咗,原來喺日本福岡都有店舖店員話店舖最出名係吐司我揀左芒果派對吐司一碟三件,可以兩人分,擺盤十分之精美,影相好靚。他們的吐司特別在於用法包製作而成,十分煙靭鬆脆,芒果份量很多新鮮又甜,不會酸。有cream,有士多啤梨梨,有芒果汁。隔籬嗰嚿牛乳雪糕又係牛乳味濃郁,仲有楓糖漿,有啲脆脆喺下面👍除咗打卡靚仲好好食。牛乳八女抹茶 八女抹茶以其獨特的香氣而著稱,帶有清新的草香和輕微的甜味。 沒有糖的抹茶真的很寫意很享受,接近聖誕節,拉花圖案😍一棵葉。除了面嗰浸拉花泡沫,裏面加上牛乳更加絲滑順口增加了濃稠感,飲落口有豐盈的享受,好好飲。期間限定芝士牛肉漢堡 有三款漢堡,揀了有芝士的啲melt cheese跌晒出嚟,漢堡包皮做得好厚皮脆,內裏鬆化。 漢堡有日本牛肉、芝士、生菜,牛肉外表微脆,內部保持多汁嫩滑,味道濃郁,隔籬枱小朋友都食得好開心。擺盤仲有新鮮沙律菜和蕃茄。
店員話店舖最出名係吐司
我揀左芒果派對吐司