吃貨日常❤️ 疫情持續左咁耐,想食街野都係外賣🥡多其實喺屯門都有好多平靚正嘅美食今次就試左屯門友愛街市嘅一間日本菜🇯🇵小店最重要係價錢相宜,就算安座家中,都可以享受到好味嘅日本菜😆🥰🤩💖 珍寶軟殼蟹 $49軟殼蟹絕對係我嘅至愛之一❤️新鮮即炸嘅軟殼蟹🦀食嘅時候仲係熱辣辣、漲卜卜,味道啱啱好,非常滋味🤩🤩🤩💖吉列蝦卷 $42炸蝦壽司卷🦐🍙每件都沾滿飛魚籽,d 飛魚籽食嘅時侯多到係咁掉落地😂入面嘅炸蝦🍤都好惹味,而且係金黃色,又唔會比啲飯黐到炸蝦林哂,好明顯蝦係新鮮即炸嘅👍💖炸軟殼蟹手卷 $26眾多款式嘅壽司手卷當中,我最喜歡軟殼蟹手卷,口感最特別,因為暖暖嘅壽司飯包住炸至香脆嘅軟殼蟹,一軟一脆口感特別美味😋😋💖吉列炸蠔 $32金黃色嘅炸蠔,而且酥脆度非常日好,香脆嘅炸皮包住軟嫩嘅生蠔,相當好味😋食物味道👍👍👍👍用心製作👍👍👍👍食物價錢👍👍👍👍👍服務態度👍👍👍👍地理位置👍👍👍👍LIKE總數 21/25
吃貨日常❤️
疫情持續左咁耐,想食街野都係外賣🥡多
其實喺屯門都有好多平靚正嘅美食
今次就試左屯門友愛街市嘅一間日本菜🇯🇵小店

最重要係價錢相宜,就算安座家中,
都可以享受到好味嘅日本菜😆🥰🤩

地理位置👍👍👍👍
LIKE總數 21/25
2021-03-25
Waiting Time
8 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Tea