睇了好多評價,,,見D人話服務好差,,,但自己平心而論又唔覺,,或者我遇到一個好既侍應當晚我地一家人15個人食飯,,,,我地叫落菜時,,,因為我地叫左2個砂窩雲吞雞(全份),,但係原來有4窩,,,間舖頭先出左2窩比我地先....我地仲諗緊D雞點分好的時候...有一位男侍應主動問我地駛唔駛幫你地分雞,,個窩好熱,唔好掂到個窩邊...佢好細心,,,我成班親戚都讚佢分得靚時間,,,佢仲講笑話自己係專業分雞員,,,成日幫人分,,,哄得我班親戚好開心,,比了好多利是佢,,,佢多謝之後仲同我地講笑,,,之後再黎多2窩雞,,,個男衫經理話幫我地分雞,,,我都同佢講話想搵返個個男仔黎服務我地,,,不過見個男仔個晚都忙,,,好多圍枱都叫佢幫手,,,之後我地話係經理面前讚下你,,,佢話自己係PART-TIME,,,,讚唔讚都冇咩分別,,所以唔洗,,,仲有一個4眼女仔高高瘦瘦,,個服務態度都好好,,不過就冇咩笑容不過都讚一讚食物,,,,依到D野食真係好好食,,,特別係小籠包,,,豆腐煲,..仲有好多野都好食同算平

2019-02-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
  • 小籠包
  • 鍋貼