2020-11-09
今日又去左南豐紗廠搵食😋 眼見對住大堂嗰兩間黑白餐廳都已經坐滿哂人仲排長龍,於是就走上少少搵下其他野食🤣🤣慢煮去骨春雞(半隻) 伴嫩菠菜沙律 配蜜糖芥末醬 ($118)春雞先經過慢煮再煎,外皮煎得香脆,雞肉仍然保持嫩滑有肉汁🤤 淨食春雞唔沾醬都已經好夠味好好味!加上蜜糖芥末醬又有另一番風味,好醒神👍🏼 嫩菠菜加上甜點醋,又鮮又甜😋😋牛油果 · 煙三文魚 · 蕃茄莎莎配酸種麵包 ($88)煙三文魚好高質,又香又唔會覺得好咸,同牛油果絕配👍🏼 再加上蕃茄莎莎好清新!同樣都有沙律菜,但醬汁唔同,係芝麻醬😋 都好好食!Cozy coffee主打精品咖啡☕️雖然今日冇飲到 (因為出發前已經飲左🙈) 不過呢度嘅野食已經令我好滿意🥰再加上咁Cozy嘅環境,店外嘅座位會有陽光喺天花曬落黎🌞好chill好舒服🍃———————————————————————可以 Like & Follow 埋我地其他Channel 😉 以便得到最新吃喝玩樂資訊💕
牛油果 · 煙三文魚 · 蕃茄莎莎配酸種麵包 ($88)
———————————————————————