2015-04-17 3548 views
起樓上番工,中環食飯預左貴但想要d貴得黎,service唔錯商場d餐廳差不多試過哂,覺得呢間唔錯,可以再encore今日同朋友仔再次黎呢度食lunch預早幾日前訂位唔使等是日揀左set lunch, 價位百多二百元, 包括soup/salad, main course, tea/coffee, 甜品要另加錢當日叫左前菜蝦沙律,main就食雞 (想健康一點)waiter會遂一落order,很細心及貼心地分好刀叉salad很fresh,份量很足,食完已半飽開邊蝦有4邊, 即2大隻, 肉地爽及有咬口雞件大大份, 上面有鮮茄粒煮成醬汁酸酸甜甜, 很開胃配碟還有非常低卡健康的藜麥飯,本人都是第一次食,口感很可愛似空心又非空心,但又不似米飯, 不過會有飽肚感雞肉啖啖肉,沒有添加任何味精我喜歡在Red Bar食飯,由於它屬Pure Fitness,所以menu也感健康有營點
起樓上番工,中環食飯預左貴
但想要d貴得黎,service唔錯
商場d餐廳差不多試過哂,覺得呢間唔錯,可以再encore
今日同朋友仔再次黎呢度食lunch
預早幾日前訂位唔使等
當日叫左前菜蝦沙律,main就食雞 (想健康一點)
waiter會遂一落order,很細心及貼心地分好刀叉

salad很fresh,份量很足,食完已半飽
開邊蝦有4邊, 即2大隻, 肉地爽及有咬口
前菜---蝦沙律
雞件大大份, 上面有鮮茄粒煮成醬汁
酸酸甜甜, 很開胃
配碟還有非常低卡健康的藜麥飯,本人都是第一次食,口感很可愛
似空心又非空心,但又不似米飯, 不過會有飽肚感
雞肉啖啖肉,沒有添加任何味精
蕃茄雞件

Other Info. : Pure member用餐有9折
2015-04-09
$250 (Lunch)
前菜---蝦沙律
蕃茄雞件