2020-06-30 420 views
🇭🇰山東小城·有連儂牆有文宣既小黃店💛本身我地好想詩個墨魚荸薺餃加好似好得意咁 但係我地去到已經賣曬😭😭店員話佢地11點半開舖 通常12點幾1點就會無曬 如果大家想食就要早D去啦😗·黑糖黑醋排骨菜飯 $48我一開始係比呢個吸引到既 覺得佢個豬軟骨好似好吸引咁🤤佢個豬軟骨都整得幾lum幾入味既 不過我覺得可以再加少少甜度會再正D🤩佢個菜飯係比較健康個種 本身唔係話太多味 所以我覺得要撈埋D排骨汁先好食D🤭😈😈·鮮肉西洋菜餃 (5隻) $28佢個餡入面超多菜我幾種意 口感唔錯同埋都多肉汁既 不過佢係比較似北方個種水餃 所以我覺得個皮係稍微厚少少 我自己中意皮薄個種多D姐 但係我男朋友就幾中意😏🤣·京蔥羊肉餡餅 $28呢個我男朋友又係超中意 佢入面係多湯到不得了 差唔到有一半都係湯 超級juicy 佢個餡又係調得好出色 羊肉唔會太騷得黎口感唔錯 中意食羊肉既應該超中意😏.📍大角咀埃華街101號大衛樓地下A1號舖
🇭🇰山東小城
黑糖黑醋排骨菜飯 $48
黑糖黑醋排骨菜飯

鮮肉西洋菜餃 (5隻) $28
鮮肉西洋菜餃

京蔥羊肉餡餅 $28
京蔥羊肉餡餅

📍大角咀埃華街101號大衛樓地下A1號舖
$60 (Tea)
黑糖黑醋排骨菜飯
鮮肉西洋菜餃