2019-07-24
今日家庭聚樂樂😍😍仔女大了,工作又忙,朋友又多,哈!真係好難得約埋一齊可以出街食晚飯,阿仔就最鍾意食放題!特別係日式放題呢!🍙🍘🍢地方好大好光猛啊!淨係食環境已經一流👍 侍應生非常有禮貌招呼我哋😀我哋坐低當然就等阿仔發板啦👨總之佢想食咩就點咩啦🍢🍘🍙其實真係好多嘢食㗎!一張張又有彩頁嘅menu只係寫個number就得㗎喇!👍 飲品就大堂內有好多款呢!而且仲有啲凍小食同埋糖水呀熱飲呀咁樣添,真係任君選擇,最緊要就係見到個雪糕櫃,竟然有兩款唔同公司嘅雪糕呢!好貴呀!頭盤就係一條立魚🐟師父手法一流切得好薄好薄👍成條立魚骨棟篤企好有氣勢呀😁👍好鮮甜,由於我哋人多每人只係可以食兩片咋。跟住我哋所點嘅食物一碟一碟咁送上, 有燒物,天婦羅,炸物,一品料理,壽司,刺身,捲物等等。。真係好多呀!數唔到咁多呀。脆皮貓山王要試下,因為好特別裏面竟然好多榴槤即係貓山王啦!而且外脆!一咬落去真係嗰份滿足感出曬嚟!仲有清酒煮蜆,我哋竟然叫咗四次之多,哈哈!因為嗰啲蜆肉好大粒同埋湯好鮮甜。👍👍當然唔少得刺身喇🐟🐙🐚 嘩✨放喺枱面煙霧瀰漫好似仙境,好有氣勢呀!睇已經好有滿足感,刺身選材好新鮮,鮮味夠。👍👍突然侍應生冷
突然侍應生冷冷聲🔔原來係通知我哋排隊取片皮鴨,每人可以取一碟,阿女就最鍾意食片皮鴨,佢排咗兩次啊!呵呵!😂😂