2015-08-18 7041 views
第一次去馬場唔係倒錢係去食野。今次黎到滿貫廳第一時間係覺得個境好正。星期日黎食雖然冇馬不過有片綠草係面前感覺真係唔同D。真係唔好意思,D食物相都係比人食到7788咁,呢個波菜quiche冇出面果D咁油,唔會只係得蛋味冇其他味,算唔錯。呢粒野係bacon包住olive,味道好特別,入面酸酸地,外面就咸咸地,估唔到咁match! 越南春卷就一般冇咩特別。唔出色,不值一提,可以唔食。grilled 三文魚,上面有一層厚芝麻,鐘意食芝麻就岩曬,同埋呢個應該係全場最有益,有好多omega 3 又有healthy fat 係芝麻入面。beef wellington係英國成日食的,呢個牛肉唔算太淋,而因為太多油既關係,個皮都比D油整到淋曬。其實味道OK的,不過係口感差D。spinach puff,其實我都幾鐘意食又肥又脆puff pastry,呢個細細粒,岩我去頂癮呀!Coffee mousse cup 甜點唔錯wor! 呢個mousse夠滑,唔會太甜,加埋個朱古力杯黎食真係好正。呢個係chocolate mousse 中間加一粒jelly 咁既野,係好食的只不過個底係好似cookies 咁,太硬啦
越南春卷就一般冇咩特別。唔出色,不值一提,可以唔食。
呢個係chocolate mousse 中間加一粒jelly 咁既野,係好食的只不過個底係好似cookies 咁,太硬啦。上面咁軟,下面咁硬。。好易插親個嘴 (唔好諗Y左呀!
呢個個樣一D都唔靚呀! 完全唔想去試,朋友食左話係脆脆地既波lor,麻麻地好食wor!
2015-07-05
$500 (Lunch)
  • 三文魚