星期五晚上, LCX入面所有餐廳全部人頭湧湧,門口企滿等位食客,唯獨呢一間唔駛等,已經覺得好奇怪!由於一早已book咗枱,唔理三七廿一就照入去喇,入到去就知到中伏,搵人睬你落單已難,更難係同侍應溝通,好聲好氣唔該前唔該後點餐,點知阿侍應哥哥一路好似係聽緊,但一路又好似元神出竅咁完全無反應零表情、X口X面,唔知佢聽唔到定點喇(因為真係無辦法知),唯有當佢聽到喇,最後我地加咗句: 「飲品轉頭先落」,然後阿幽靈侍應就擰轉身飄走咗!之後再搵呢位幽靈侍應落單(因為近我地張枱得佢一個),叫咗兩杯西柚汁,佢今次終於開金口覆我西柚汁(好滾動),好喇!嚟咗既竟然係兩汁橙汁,咁我地同另一位黑面既女侍應話落咗單喇,佢個反應竟然係: 「吓,張單係寫橙汁喎!」然後轉身走開,完全無同我地改單既意思,咁我地唯有再遞手搵另一個侍應,終於嚟咗一個似正常人既四眼哥哥侍應,幫我地換番,之不過嚟既時候都係得一杯,我地又要再追先可以攞埋另一杯!擁有地獄級服務,你以為食物一定超高水準,咁你錯喇,食物真係好一般,份量偏少,同埋好油膩,總之就係韓國food court都好過佢既水準喇!全場唯一最好既,就係佢地last order問你
全場唯一最好既,就係佢地last order問你有無嘢落,同埋埋單時候阿黑面女侍應收到信心卡既時候,竟然細細聲講「多謝」,真係好滾動吖,係愛吖!
總結係,如果你鐘意貼錢買難受既話,The Joomak應該係繼澳牛後另一選擇!
2019-02-15
$200 (Dinner)