2019-09-10 1885 views
小籠包胡椒肉骨茶☕️($35)呢個菜為食妹都係第一次見, 淨係見到個名都已經流曬口水🤤 肉骨茶既湯夠曬胡椒味所以有少少辣, 但係感覺係健康既辣😌 小籠包本身都有好多湯汁再加埋個皮掛左肉骨茶既湯完全係完美, 呢個組合好成功🤩香煎脆邊蛋肉餅飯🍳($35)食物如其名, 煎蛋既邊真係好脆, 口感超好🤤 肉餅夠軟身而且半肥半瘦再配埋個醬汁好夾🤗 再整爛個蛋黃用蛋汁撈曬成個飯就簡直係一個完美既飯豬油渣溫泉蛋撈飯♨️🥚($30)呢個飯完全冇油膩感,而且豬油渣好鬆脆撈埋落個飯度幾有趣,呢個都算係特色菜因爲其他地方比較少見到💁🏾‍♀️另外仲叫左魚餅,超好食超彈牙超香脆, 必點呀😍 食物既份量都係偏細份,所以男士們未必食得飽, 但係我覺得絕對值得一試, 我覺得我會再次幫襯😃
小籠包胡椒肉骨茶☕️($35)

香煎脆邊蛋肉餅飯🍳($35)

豬油渣溫泉蛋撈飯♨️🥚($30)

2019-09-08
$105 (Lunch)
  • 香煎脆邊蛋肉餅飯
  • 小籠包胡椒肉骨茶