2023-06-30 26 views
Happy Friday想食居酒屋Chill下,就試咗朋友推薦嘅呢間位於尖沙咀嘅居酒屋🤩一入到餐廳已覺得環境好放鬆,以木系作裝修主調,望落好舒服!🌟 炸日本長芋+牛面頰有馬山椒煮 $98第一次試馬山椒,有陣獨特香味,而牛肉好新鮮,肉質軟腍入味,配埋餐廳特調醬汁,食落好夾,口感層次豐富!而日本長芋炸得好金黃,食落好脆口但油膩味唔重,內有芋頭,點埋沙律醬食,更可口好味😋!🌟天婦羅大蝦卷(六至八吋虎蝦) $198呢款好好食,一碟有約6舊,大蝦蝦肉炸得脆口金黃,肉質好新鮮又彈牙,口感同樣豐富又細膩,好食!🌟合鴨煮$98合鴨煮用上鴨的腿肉及胸肉,有約7片肉,肉質咬感有嚼口,配上香濃湯汁,肉質更入味,食落感覺好健康養身☺️!

🌟 炸日本長芋+牛面頰有馬山椒煮 $98

🌟天婦羅大蝦卷(六至八吋虎蝦) $198