2018-11-23 367 views
一路都聽過朋友講呢間鋪頭食川菜唔錯於是同幾個朋友一於嚟試吓我哋去到分別叫咗酸菜魚 麻辣雞煲 麻辣鴨鍋 擔擔面同一個炒麵分享食 同其他川菜館比呢度嘅所有嘢都比較油膩 可能唔太適合小朋友食 但如果係麻辣粉絲可能會好鍾意食呢度嘅食物酸菜魚可以跟返人數選擇份量 同埋比較清淡適合腸胃唔好嘅人食 個人覺得佢呢度嘅魚量可以接受 大家如果第一次你都可以試吓叫呢個 我哋跟住叫咗一個麻辣雞煲同一個麻辣鴨煲雞煲同鴨煲嘅份量都偏細我哋幾個人好快就食晒啲肉個人覺得佢呢度嘅鴨唔太抵食大家不妨叫小一個補叫多啲其他嘅小菜另外佢嘅鴨煲都比較油膩食完可能第二日腸胃未必適應到如果大家第一次食建議叫翻小辣特別嘅事呢度可以叫擔擔麵去取替飯 價錢唔算貴同埋亦都幾大碗可以多番啲澱粉質飽下肚呢度嘅食物總體來講都算唔錯但係比較多人排隊同埋鴨都比較油膩建議大家如果嚟可能要早少少等少啲人排隊同埋唔建議大家叫鴨煲
一路都聽過朋友講呢間鋪頭食川菜唔錯於是同幾個朋友一於嚟試吓

酸菜魚

另外佢嘅鴨煲都比較油膩食完可能第二日腸胃未必適應到

如果大家第一次食建議叫翻小辣

呢度嘅食物總體來講都算唔錯
但係比較多人排隊同埋鴨都比較油膩
建議大家如果嚟可能要早少少等少啲人排隊同埋唔建議大家叫鴨煲
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner