2022-10-20 3661 views
入到去成個格局都好有日本風,未去旅行啱哂🤣而接待我地嘅第一個正正就係日本人,佢好有禮貌咁帶我哋入位,用有小小唔正宗廣東話同我地溝通!魚生拼盤(上) $420正呀!!攞碟好仔細,分別將唔同刺身放係唔同地方,唔會將啲味混雜👍🏼上面有赤蝦,三文魚,吞拿魚,帆立貝,油甘魚,海膽!當中三文魚係最鮮最肥美😍入口即溶!!仲有啲回甘添😝好好食!!帆立貝亦都係少見嘅厚切,正❗️❗️牛肉薯餅 $68小食黎講,質素非常高!同外面食嘅有分別咼,佢外脆內軟,個皮唔會炸到好油好lone👍🏼入面薯蓉好食唔會淡!!仲有啲沙律菜伴碟,健康哂😋牛油帶子 $100一上菜勁香!似乎佢用咗啲香草一齊煮添呀!!總共有4粒帶子,粒粒都勁大粒😍上面仲有啲菇一齊煮好好食!!明太子煎蛋卷 $75明太子卷唔似平時食開好厚身個種,但正正因為咁,食得出係自家製👍🏼上面有好多木魚碎,好香!有風味!!牛腸鍋 $250肥仔之選!第一次食🤣佢牛腸份量好多,而且都肥肥地,不過洗得乾淨,無臭味!仲有勁多芽菜,炸蒜片,韭菜,椰菜一齊煮!好似間接食多咗菜🤣🤣凍烏冬 $75熱熱地食一流!烏冬彈牙,一定係日本烏冬!!而且佢仲配有薑蓉同蔥俾你撈,好好食😋里間啱哂一班f

魚生拼盤(上) $420

牛肉薯餅 $68

牛油帶子 $100

明太子煎蛋卷 $75

牛腸鍋 $250

凍烏冬 $75

里間啱哂一班frd想食地道日本野嘅人去食!又好食,份量多,而且唔趕客,坐幾耐都得,仲要不停幫你fill茶❤️❤️
  • 帶子牛油燒