2022-07-06 139 views
呢排約friend咁岩都食Cafe,間唔中都要轉下口味食下啲地道啲嘅嘢👻周圍搵緊嘢食嘅時候咁啱見到呢一間茶餐廳🤓我哋算早食飯,啱啱好趕得切食下午茶😍豉油王雞髀🍗 ($36 熱飲加$3)身為雞髀達人點可以唔揀雞髀呢🤓熱到啱啱好嘅雞髀,食落去唔會過分鹹同埋過分甜,下午茶組包埋一杯嘢飲,如果有埋配菜會更滿足🥲自選套餐: 雞扒拼司華力腸蕃茄汁意粉🍝 ($50 凍飲加$6)比想像中多嘅蕃茄汁,鋪滿晒成碟意粉,份量比想像中多,大量嘅蕃茄汁下有大大塊雞扒,再加切片嘅司華力腸,蕃茄汁配意粉永遠都係最好嘅配搭😋味道就不過不失😗新記黑松露芝士汁薯條🍟 ($35)食大雞髀點可以冇薯條!我仲以為黑松露係灑上薯條,原來係放埋喺個汁入邊,唔算好濃,呢個芝士汁都幾特別,同我想像中有少少唔同,真係汁而唔係醬😛相對上稀少少,感覺冇咁膩,但係芝士味唔算太重~

我哋算早食飯,啱啱好趕得切食下午茶😍

豉油王雞髀🍗 ($36 熱飲加$3)

新記黑松露芝士汁薯條🍟 ($35)