Stephy鄧麗欣主理既 1011 SIPTEA 茶飲店喺9月份正式登陸尖沙咀美麗華😀位置好方便呀!!係地下鋪,連商場都唔洗行入去就見到☺️門面好靚呀💖💖呢一日我同朋友喺The One食飯過嚟飲返杯嘢🥤員工親切有禮貌👍🏼雖然好多人嚟幫襯,但都好有秩序。一邊係比錢叫野飲,另一邊就係拎野飲。唔洗等好耐就有喇💖紅鑽柚香茉莉綠茶$38好清新好fresh,大大片嘅紅鑽柚,加上一粒粒嘅柚子,而且唔會太甜,係好自然好清新嘅味道,感覺幾健康而且食咗好多水果咁🤭💖紅玉珍珠奶茶$34呢杯係朋友叫嘅,佢話茶同奶嘅比例好好,飲到茶香味同奶嘅甜味,而且紅玉好好味,有別於平時食到嘅珍珠,朋友話好有驚喜,見佢飲得好開心就知真係好正🤭😆連個袋都咁靚,可以循環再用!個杯蓋都好實淨好靚真係好抌本!!!呢間茶飲店成日都會同唔同卡通、動漫合作推出精品,上佢地IG可以睇到最新資訊😊👍🏼
Stephy鄧麗欣主理既 1011 SIPTEA 茶
飲店喺9月份正式登陸尖沙咀美麗華😀
位置好方便呀!!
係地下鋪,連商場都唔洗行入去就見到☺️
門面好靚呀💖💖
呢一日我同朋友喺The One食飯過嚟飲返杯嘢🥤

員工親切有禮貌👍🏼
雖然好多人嚟幫襯,但都好有秩序。
一邊係比錢叫野飲,另一邊就係拎野飲。
唔洗等好耐就有喇

💖紅鑽柚香茉莉綠茶$38

💖紅玉珍珠奶茶$34

連個袋都咁靚,可以循環再用!
個杯蓋都好實淨好靚
真係好抌本!!!

TakeAway