今晚接完老公放工之後又去拍拖食嘢 最近都想食清淡啲 老公好肚餓呀嚟到呢一間喺石門 港鐵站好近嘅日式簡約 餐廳小店 裝修都唔錯呀 非常簡約 坐得好舒服 感覺好乾淨餐牌上面選擇都好多有 海鮮丼 熱鍋 巴菲 waffle 今晚就試咗個五極丼非常豪華 配料好足 有厚切嘅三文魚魚腩 鯛魚片 好甜 好新鮮嘅大蝦 蟹肉 鮮帶子 等等配料 非常之新鮮 加上大大碗好味嘅珍珠飯 真係好滿足 海鮮用料 新鮮乾淨 份量好多 覺得好抵食另外我就點咗個赤蝦三文魚丼三文魚份量好多 好鮮味 赤蝦亦都好大隻好靚 另外我哋都想食啲熱嘢 點咗個 廣島蠔土手鍋 加20蚊可以配三文魚頭麵豉湯 同白飯 廣島蠔份量好多 同埋好大舊 好味好濃鬱 熱辣辣食配白飯啱曬 仲有好多蔬菜菇類 湯底亦都好甜 好啱送飯三文魚麵豉湯 好鮮味有三文魚肉 好好飲 呢度坐得好舒服 好食 性價比好高 交通又方便 好值得再嚟

餐牌上面選擇都好多有
海鮮丼 熱鍋 巴菲 waffle 今晚就試咗個