2022-04-12 283 views
12:30 到達,座位任揀,可以坐三輪車看海景,旁邊亦有枱可選擇。店主用三輪車做座位真係非常聰明,感覺有趣,景觀亦一流。🐟 一致認為炸魚同薯條最好食,全部新鮮即炸,炸魚仲大大件,兩三個女仔分享好足夠。必食!😍🐥 賣相吸引,燒雞肉份量多,抵食!🌹玫瑰🐷特飲 ❤❤❤❤,玫瑰只係打卡用,冇味嘅。今日天氣好熱,飲呢個好 refreshing,配薯條更是一絕!  意粉個樣好齋,食落又唔錯喎!  有少少酸酸地,好開胃!🥔朋友話焗薯都好食🍖牛扒都OK ,有少少韌🍄雖然有大片磨菇,但部份飯硬作一團,KFC嘅蘑菇飯一定好過佢!🙅‍♀️🌱 欣賞佢哋用環保嘅刀、叉、碟、飲筒!😍 當然如果用返可重用嘅膠碗碟就更加好啦!😊👨‍💼 有留意客人需要、反應快👍有提供檸檬水,沒有加一服務費 😯😚
招牌炸魚薯條
烤雞藜麥凱撒沙律
🐥 賣相吸引,燒雞肉份量多,抵食!
青醬蕃茄南瓜南瓜籽意粉
芝士肉醬焗薯
🥔朋友話焗薯都好食
燒汁版腱牛扒伴沙律
🍖牛扒都OK ,有少少韌
蘑菇飯

2022-04-10
$70 (Lunch)
招牌炸魚薯條
青醬蕃茄南瓜南瓜籽意粉