2024-01-29 424 views
星期日下晝寺去完鰂漁涌圖書館,原本打算穿過東匯坊行返去太古搵食,點知就見到商場有呢間醒辰冰室,咁我就入去試下啦!。座位我坐果張係好似打橫斬左一半的兩人自閉位,又幾好!雖然好近廚房,但絕對唔會有酒煙味!梳化椅舒服又乾淨。。食物睇餐牌已經覺得好吸引,價錢又合理,我就試下吉列豬扒同蕃茄湯通粉啦,點知豬扒隔離有少少沙律菜,碗通粉超大,當午餐食都一定夠!杯奶茶少奶好味!平時好少飲剩,但今次太飽,飲唔晒!加埋$45,好抵!。服務店員好友善,又快手,最欣賞係佢地講野算細聲,唔會嘈住晒,連食客都係!誤打誤撞搵到好野,而後去完圖書館一定會再黎食野。海山樓好多遊客影相,可惜佢地唔識入黎食啦。

。座位

。食物

蕃茄通

吉列豬扒

杯奶茶少奶好味!平時好少飲剩,但今次太飽,飲唔晒!

熱奶茶

加埋$45,好抵!

。服務

2024-01-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$45 (Tea)
熱奶茶