2022-10-01 179 views
人均消費:$100-150pp (dinner)適合:日式西餐,甜品推薦指數:8.2/10🥰 呢間屋子咖啡主打慢活,有落地大玻璃,日頭採光度一流。佢有榻榻米位置,店內樓底好高,空間感好足夠。佢午餐晚餐都係同一個menu,麵食飯食可以加十幾蚊加錢轉set就有湯+沙律+餐飲。晚市套餐黎講一百蚊到,算係性價比幾高。今日我食左個牛肉茶漬飯,好味!牛肉好入味都好多塊,茶漬飯入面昆布好香,仲有好多櫻花蝦好香好有層次!推介!朋友食左咖哩天婦羅蝦烏冬,佢話咖哩湯好味但天婦羅蝦瘦左啲。另一個朋友食泡菜豚肉飯都讚😋✏️總括而言係幾慢活既一間cafe,性價比都ok,唔算太貴。下次可以去試下佢啲甜品,好似都幾多款式。
人均消費:$100-150pp (dinner)
適合:日式西餐,甜品
推薦指數:8.2/10🥰

朋友食左咖哩天婦羅蝦烏冬,佢話咖哩湯好味但天婦羅蝦瘦左啲。
另一個朋友食泡菜豚肉飯都讚😋