2025-01-10
每月聚一次一大班朋友,呢間café首選,地方大,我好鍾意佢既梳發櫈,一坐成個人放鬆。白色沙發感覺俾人乾淨,舒適。仲有唔同種類board game 玩,可以玩足一日Dinner set 一份主菜,一杯飲品,加$38有沙律&蛋糕🍰我就點左煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉煙三文魚擺設好有思,做出一朵玫瑰花🌹,份量都多,配搭甜甜忌廉蕃茄醬鋪滿每一條意粉,醬汁份量1:1西班牙海蝦辣肉腸燴飯每一粒飯都好入味,海蝦及辣肉腸有好多粒不失西班牙風味,甜甜地,微辣,好開胃日式餃子醬汁味道夾,有6粒田園沙律蔬菜種類有好多,好新鮮,每一啖咬落爽脆口青蘋果乳酪人氣推介,必點飲品,甜酸口味開胃,好快就飲晒戴安娜花茶系列紫玫瑰花,紅玫瑰花,洋甘菊,薰衣草消除疲勞,鬆馳神經,可冶失眠,養肝明目,抗老化,舒解壓力,“孕婦不宜飲用”香濃花茶,尤其洋甘菊,玫瑰花味比較突出沖左多壺茶,顏色方面依然上色茶味濃我個人方面推薦飲花茶系列,養生之選。甜品:新推出開心果Tiramisu 一層滿滿開心果鋪係面,啖啖開心果,內藏麻薯,開心果味同Tiramisu 好夾。必點!朱古力蛋糕藍莓芝士蛋糕
仲有唔同種類board game 玩,可以玩足一日
Dinner set
一份主菜,一杯飲品,加$38有沙律&蛋糕🍰
我就點左
煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉
西班牙海蝦辣肉腸燴飯
每一粒飯都好入味,海蝦及辣肉腸有好多粒
不失西班牙風味,甜甜地,微辣,好開胃
日式餃子
醬汁味道夾,有6粒
田園沙律
蔬菜種類有好多,好新鮮,每一啖咬落爽脆口
青蘋果乳酪
人氣推介,必點飲品,甜酸口味開胃,好快就飲晒
戴安娜花茶系列
紫玫瑰花,紅玫瑰花,洋甘菊,薰衣草
香濃花茶,尤其洋甘菊,玫瑰花味比較突出
沖左多壺茶,顏色方面依然上色茶味濃
我個人方面推薦飲花茶系列,養生之選。
甜品:
朱古力蛋糕