裝修幾靚~整個商場冷清,上到12樓,就是呢間燒肉店。一個人坐一張枱,4人位,隔離一位身型狀大,應該食好多野!我胃口不大,大約每樣食一至二塊,無法試曬全部項目,容量有限可燒菠蘿,我中意食~豬大腸都好正吖🤤蟹子沙律:好好味,絕無欺場,我食左2碗!吉列蠔、一口芝士:都好好味,encore左3次!雞軟骨:又硬又乾,完全唔香,唔知係米炸起好耐,放左好耐的?泡菜:正吖,夠入味,同食韓食店的差不多。牛舌?:好厚,好淋,都ok,唔知係米牛舌?因為凍左,我倒份金針菇一齊燒,希望可以食曬佢!真心不想浪費~此盆不是任食,只得一份的!隔左2隻好腥的蝦,其他都好好味!呢碗漬蕃茄好難食!好硬,同醬料完全不夾!總結:一個人食量好有限,除左送的一盆靚牛肉外,可以任食的雞、豬都無咩點叫,有檸檬雞、柚厚豬粒,都好食😋掃Q code落單,黎齊曬,上菜速度快!任食午市真係抵~
裝修幾靚~
整個商場冷清,上到12樓,就是呢間燒肉店。
一個人坐一張枱,4人位,隔離一位身型狀大,應該食好多野!
燒菠蘿,我中意食~
豬大腸都好正吖🤤
蟹子沙律:好好味,絕無欺場,我食左2碗!
吉列蠔、一口芝士:都好好味,encore左3次!
雞軟骨:又硬又乾,完全唔香,唔知係米炸起好耐,放左好耐的?
泡菜:正吖,夠入味,同食韓食店的差不多。

此盆不是任食,只得一份的!隔左2隻好腥的蝦,其他都好好味!
呢碗漬蕃茄好難食!好硬,同醬料完全不夾!

掃Q code落單,黎齊曬,上菜速度快!
任食午市真係抵~
2020-11-13