2023-05-21
🌳鑄鐵鑊仔法式吐司$78楓糖漿+雙球雪糕雪糕有得選雲尼拿味同朱古力味,朋友介紹一定要叫雙球雲尼拿雪糕🍦原來佢唔係普通多士🍞口感有d似麵包布甸,外脆內軟,鬆軟程度好誇張😍雪糕多士冷熱交替,口感相當有趣😯楓糖漿+雪糕都好甜,建議唔好落太重手🤣小小就夠🤏🏻(唔小心倒太多,差啲糖尿病⋯)🌳蒜香雞肉菠菜忌廉手工闊麵$128手工闊條麵有口感,仲要非常掛汁重忌廉香🍝雞肉好淋身,仲有菠菜🥬🌳韓式雞搥+$48餐廳感覺似日式小店,竟然發現小食有韓式嘢食🇰🇷 試下咩味先!雞搥嘅韓式辣醬有小小辣🥵都幾惹味入味🍗薯條外脆內軟,估唔到叫雞搥有薯條食🍟仲要有5隻雞搥,都幾抵😜🌳甘菊香草茶(跟餐)淡淡嘅洋甘菊味,非常relax~即刻想訓覺🦥💤一杯一茶包,味道不錯🌼🦥Ocio (東港城) (將軍澳)將軍澳重華路8號東港城2樓238號舖
楓糖漿+雙球雪糕
🌳蒜香雞肉菠菜忌廉手工闊麵$128
🌳韓式雞搥+$48
🌳甘菊香草茶(跟餐)
🦥Ocio (東港城) (將軍澳)
將軍澳重華路8號東港城2樓238號舖