2024-09-03
尋日放工就同太太去左位於深水埗嘅「堅信號上海生煎皇」食上海菜😊原來呢期堅信號 同 天仁茗茶聯乘呀😍係堅信號門市都可以飲到天仁茗茶!真係一次滿足到兩個願望😬櫻花蝦盤籽大蝦香片茶湯飯 $62櫻花蝦磯燒鮑魚香片茶湯飯 $68呢兩款茶湯飯都相當之特別,同日本茶漬飯都比較相似,但今次就用上香片茶,成件事完全唔同哂😂有另一種特色😊而且材料豐富,口感相當唔錯👍秘製豬扒上海粗炒 $78非常之惹味!有鑊氣😊而且份量都幾大份架😋人蔘烏龍雞脾肉小籠包 $42/4個好特別嘅小籠包味道呀😋係人蔘烏龍味😬從來都未食過呢隻味,味道都好唔錯喎👍堅信號生煎包 $42/4隻黎到堅信號冇食過生煎包差唔多等於冇黎過堅信號😂生煎包係鎮店之寶😬果然係正👍一咬個餡爆哂汁,熱辣辣個包底就脆卜卜😋豆漿豆花四季烏龍奶茶 $27豆漿豆花配上烏龍奶茶,感覺都幾清新,亦都係好特別嘅味道😋令人想一飲再飲😬P.S. 堅信號 聯乘 天仁茗茶「見字食茶」系列推廣期由 即日至10月31日贈送/換領聯乘周邊或優惠:1. 於天仁茗茶一田分店購買任何聯乘茶飲即送一張堅信號指定小籠包半價優惠卡。2. 於堅信號分店惠顧任何聯乘產品即送一張天仁茗茶9折優惠卡,數量
櫻花蝦盤籽大蝦香片茶湯飯 $62
豆漿豆花四季烏龍奶茶 $27
P.S. 堅信號 聯乘 天仁茗茶「見字食茶」系列
推廣期由 即日至10月31日
贈送/換領聯乘周邊或優惠:
2. 於堅信號分店惠顧任何聯乘產品即送一張天仁茗茶9折優惠卡,數量有限,送完即止。
3. 惠顧「見字食茶套餐」即免費贈送主題和紙膠紙卷。
4.惠顧任何產品+$10 或堅信號會員優惠以150會員積分免費換領主題環保袋。