2017-01-09 1738 views
路過裝修左一半嘅紅磡站,見到 Burger King 重生,順路就試一試成個平台幾間餐廳都係同一間集團,以 food court 形式裝修,Burger King 就係扶手電梯上去行到差唔多最後事實上呢度啲野食都唔算平,我叫左個鱈魚堡餐都要$46,以前我都唔會特別去食鱈魚堡餐($46,檸檬茶另加$4)拎餐一見到個包,直徑大約得7cm,同老麥啲魚柳飽差唔多大細,係有小小失望,因為呢個餐應該唔夠我食飽個包入面就有一塊魚柳,芝士同沙律醬,雖然簡單左啲,不過塊鱈魚都幾脆嫩,未至於純粹醫肚咁 sad薯條就切得比較粗,食落比較硬身同埋都夠熱,個人而言都幾好食,不過又係衰在份量上面檸檬茶其實冇咩好講架啦,剩係想知點解可以加$4去飲總括黎講味道其實係唔差嘅(對於快餐店黎講),如果可以份量大啲就會好啲,始終都係覺得以前食 Burger King 係大份過宜家可能係呢隻比較細啦,如果有機會路過嘅都想試下其他

鱈魚堡餐($46,檸檬茶另加$4)
鱈魚堡餐
鱈魚堡

檸檬茶其實冇咩好講架啦,剩係想知點解可以加$4去飲

可能係呢隻比較細啦,如果有機會路過嘅都想試下其他
2017-01-06
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)