2022-10-01 1042 views
一個極差嘅體驗!經團購網購買二人套票,七點15分入座,套票限時三個鐘,點知去到8:00先放低咗一盤酸菜魚,但我本身係落order係叫水煮魚,上錯盤都唔緊要,我哋照食,點知我哋第二轉再order多一次水煮魚,佢竟然上雞煲,同一時間我哋一坐低已經order咗佢好出名嘅小龍蝦同埋火鍋配料,一樣都冇黎過!同場有其他顧客幾台顧客都同一時間投訴,表明入座超過一個鐘,上菜好慢,又上錯!真係一肚氣!!最後我哋同經理反映呢個問題嘅時候經理竟然好晦氣咁話不如我俾錢你走啦,根本佢哋都做唔切!當晚雖然係包場,但係其實入邊枱數唔多!真係唔明點解可以連基本嘅服務都冇!!另外,餐廳嘅地下十分之跣,就算侍應着咗水鞋,都見到佢哋行得好危險
真係一肚氣!!
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner