2017-04-14 730 views
坐左陣單落完水都無杯 叫3次3杯水先上來2杯 叫2個湯鍋 牛肉鍋肉得2塊 仲差到唔差既肉 粉絲就成半鍋 湯水本身就少 轉頭火差唔多燒哂先滾滾地 湯底都索哂成半 問佢加少少湯底來得唔得 話淨係加得滾水 本身又唔係咩幾多小時靚湯底 算 丸又得3幾粒垃圾丸 另一個部隊鍋 湯底更少 其實只係用來比你溶D芝士來撈公仔麵 2個鍋既所謂水餃係果種類似鬼佬炸水餃 冰凍垃圾貨果種 真係同吉野家 大家比起身 吉野家真係超值超班 另一個咩海鮮鍋飯 乜味都無 仲有份 蒜頭炸雞 食落叫Ok 價錢就真係 我都唔想提 2湯鍋1飯鍋110件炸雞 成單3** 錢太多 時間太多 值得去試 我就呢世都無下次 請我都唔去!!!!!