2022-07-21
今日好想去食個扒,見到喱間新開未試過,又係專門食扒的,咁就入去試下啦,見到佢大大個數據鐘有好多人Likes,應該都唔會差嘅,一坐低侍應就同我哋講,薯條係任食㗎,我就好開心,因為我好鍾意食薯條的。首先,一聽完個侍應講任食薯條,我就先order一份,諗住一路食住去等個扒,點知我等咗成半個鐘先有我嘅第一份薯條,炸得太乾,唔好食,比較起麥記仲好味,但前提下我好鍾意食薯條再加上肚餓,我就好快食完第一份薯條,我立即order第二份,希望第二份會好食啲,好奇怪,第二份一落單都無5分鐘,薯條就到啦,今次喱份無咁乾,好食少少,但都仲係⋯唉,心入面期盼嗰兩份牛扒啦,一嚟到,嘩好靚呀!點知⋯太難食了,肉質差,味道差,都唔知啲Likes 係點嚟嘅,不過可能係香港區唔好味道啦,有機會去外國見到佢的話,我會再俾次機會佢嘅