2019-03-28
由佢細鋪岩岩開張幫襯開一直都好好食老闆娘態度悟係笑曬咁但都叫做你要求咩佢就比咩你 已經叫做好好搬左入鋪位後都好少食 但最近轉左工等車位就係正鋪位前面所以都時不時食下當一餐再悟係都買支豆漿飲下今日去食 豆漿開左飲左兩啖 覺得有陣怪味(有啲似蔥味但臭既) 就咁聞都有同啲人講反 個婆婆行過黎聞 聞完話冇野好正常 我話我琴日我先買完黎飲 悟係呢隻味 咁轉反支比我啦個婆就問 係咪你碗野陣蔥味啊我都未開始食 就一野推反出去比佢叫佢望下 我兩碗都走曬蔥嫁!啊婆即刻冇聲出 個老闆娘就開始幫口係到話佢地啲豆漿日日新鮮既大佬啊 我真係琴日先似飲完多左陣味我會飲悟出咩?!換過支都悟肯 臭成咁要人點飲落去叫佢過黎聞多次又悟肯 淨係識企係到同我嘈話佢地啲豆漿冇問題依家食客反映反個問題比佢好似人地有錯仲死撐唉 我唯有同反佢講 同你地講有問題你仲要悟信就算啦下食到成肚氣 情願拿拿聲食曬去間離文具鋪買野飲都悟想再受氣咁樣做生意幾咁好食都留悟到熟客
一直都好好食
再悟係都買支豆漿飲下