曾經幫襯過十幾次近幾次已經覺得食物質素差!啲waiter 態度同服務差左好多!!今次真係火都黎!!!琴日一家人下午茶時段入去幫襯架bb車都未推到入去!已經有個男人打扮既女侍應出黎閘中住我!勁差態度講 *喂,嘟安心出行先*好啦 你間舖頭無人都唔比我呢個大肚婆坐定先嘟 fine 我咪企起門口嘟之後就指住我坐住bb車既小朋友話 *佢架車要摺埋 唔可以就咁推入黎*間舖頭一眼望晒得一枱客,坐左起門口!我推入去完全唔會阻到通道,就算係要摺架車,都唔駛咁既態度掛 !入都未入到去坐低已經起度趕客,根本唔係做生意!而家經濟已經唔好,山長水遠黎到打算支持下 ,遇到咁既態度,真係早執早著!就算送錢比我,請我食都唔會再食!
曾經幫襯過十幾次
近幾次已經覺得食物質素差!
waiter 態度同服務差左好多!!
今次真係火都黎!!!

琴日一家人下午茶時段入去幫襯
架bb車都未推到入去!
就算送錢比我,請我食都唔會再食!