2023-01-14 690 views
同朋友幾個一齊去食早餐,落單嗰陣每人叫咗一碗麵,然後侍應就話有三杯嘢飲,咁無問題叫埋。我嗰碗雲吞麵正正常常,然後都湯底都係正常重味精。試咗朋友嘅香菇貢丸,差唔多係無味👎🏻嘢飲方面我叫熱阿華田,用嘅係份量比較多嘅膠杯,但好似溝咗兩倍水,又係無咩味👎🏻到埋單嘅時候,見到寫每人$45(但餐牌寫$38),咁就去問吓收銀阿姨係咪寫錯咗。然後個阿姨就話嘢飲要加錢,我哋講翻落單嘅情況比佢聽,想佢知侍應誤導咗我哋以為包飲品。突然,個阿姨就就嬲咗咁話無問題啊分開計啊,話我哋已經飲咗佢杯嘢,可以麵單計,嘢飲單計,叫我哋一係再比多D錢。我哋幾個人都比佢個服務態度(加上本身又唔係好食)搞到條氣好唔順,不過照樣比錢了事,但一定唔會再幫襯😠總結,本身大家街坊過黎試吓食個早餐,但不可一不可再🫡

總結,本身大家街坊過黎試吓食個早餐,但不可一不可再🫡
2023-01-14
$45 (Breakfast)